TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Conditii generale
Site-ul www.royalgrandeur.ro este un site de prezentare, proprietate a doamnei Sandra Tone. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea doamnei Sandra Tone. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii de pe site-ul www.royalgrandeur.ro, implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai jos.

1. Utilizarea informatiilor
Accesarea site-ului www.royalgrandeur.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de servicii sau trimiterea de mail-uri adresate RoyalGrandeur se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la RoyalGrandeur in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. RoyalGrandeur garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.royalgrandeur.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al Doamnei Sandra Tone. Pe site-ul www.royalgrandeur.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile desfasurate. RoyalGrandeur nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor utilizate.

2. Vizitatori
Orice persoana care viziteaza site-ul www.royalgrandeur.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: RoyalGrandeur sa-i trimita prin email buletine informative cu privire la ultimele noutati aparute pe site: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre RoyalGrandeur in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale. In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Contact" din site.

3. Calitatea serviciilor
Obligatiile RoyalGrandeur se rezuma la administrarea site-ului si la verificarea datelor firmelor si ale vizitatorilor inscrisi in cadrul site-ului www.royalgrandeur.ro. Reclamatiile legate de calitatea serviciilor prestate se face numai catre autoritatile in drept.

4. Litigii
Prin folosirea site-ului www.royalgrandeur.ro (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si RoyalGrandeur sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

5.Dispozitii finale
RoyalGrandeur isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.royalgrandeur.ro si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. RoyalGrandeur nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.royalgrandeur.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora. RoyalGrandeur isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura pe oricare pagina a site-ului www.royalgrandeur.ro, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele membre sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala. Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a autorilor.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu aceste mentiuni.

 
 
 
video I organizare evenimente I despre noi I termeni si conditii I contact I site map
Toate drepturile rezervate Royal Grandeur